Back to काउली

जातको नाम: विस्टलर F1(पञ्जीकरण मात्र)

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : तराईको सिंचित क्षेत्र
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : ७७-८०
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
  • बीउको दानाको रंग: गाढा खैरो
  • कोपीको रंग: क्रिमयुक्त सेतो
  • प्रतिरोधी विशेषताहरू: स्कोरिंग गर्दा रोग : ५ को स्केलमा २.३, कीरा : ५ को स्केलमा १.३
  • कोपीको औषत तौल: १.३०७ कि.ग्रा
  • क्रिमयुक्त सेतो साह्रो कोपी
  • खानामा स्वादिलो
  • मध्य-चाडो जाडोयाममा उत्पादनको लागी उपयुक्त
  • धेरै उत्पादन लिन सकिने
  • कडा, लामो यात्राको लागी उपयुक्त
  • तराई क्षेत्रको लागी उपयुक्त

उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) :
बाली पाक्ने समय (दिन) : 77-80

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 19
रोपण समय :
विविधताको प्रकार :
सिफारिस बर्ष : २०७६ (२०१९)
हजार दानाको तौल (ग्राम) :

Other Varieties