Back to काँक्रो

जातको नाम: भक्तपुर लोकल (दर्ता)

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : ६०० देखी १६०० मिटर उचाई सम्म
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : ६०-६५
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
  • वयस्क बिरुवाको पातको रंग: हल्का हरियो रंगको पात र पातको चौडाई २६ - २८ से.मि.
  • फलको आकार र रंग: फलमा फेद देखि टुप्पो सम्म सेता धर्सा देखिने, नरम कालो काँडाहरु देखिने
  • प्रति फल बीउको संख्या: ४८० - ५०० बीउ / फल
  • हल्का हरियो रंगको फलमा सेतो धर्सा देखिने, नरम कालो काँडाहरु देखिने

उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : 50-55
बाली पाक्ने समय (दिन) : 60-65

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) :
रोपण समय :
विविधताको प्रकार :
सिफारिस बर्ष : २०७५ (२०१८)
हजार दानाको तौल (ग्राम) : 30-35

Other Varieties