Back to पालुङ्गो

जातको नाम: पाटने पालुङ्गो F1(पञ्जीकरण मात्र)

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : समुन्द्र सतहदेखि २१०० मिटर उचाईसम्मका तराई, पहाड र उच्च पहाड
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : ५०-५५
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
  • फसल दिनहरू: ५० - ५५ दिनमा हरियो ताजा साग खान तयार हुने र १४० - १४५ दिनमा वीउ तयार हुने दिन
  • पातको आकार: गाढा हरियो पात, तीन कुने आकारको पात
  • फाइबर: १०.७९ % %
  • भिटामिन: १७.२३ मि.ग्रा. / १०० ग्राम

उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) :
बाली पाक्ने समय (दिन) :

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) :
रोपण समय :
विविधताको प्रकार :
सिफारिस बर्ष : २०७४ (२०१८)
हजार दानाको तौल (ग्राम) :