⏪ Back to भटमास
जातको नाम: सेती
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : मध्यपहाड र उपत्यका Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : १५० Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू :
उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : बाली पाक्ने समय (दिन) : 150 Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 93 रोपण समय : विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : २०४६ (१९९०) हजार दानाको तौल (ग्राम) : 210 |