Back to भटमास

जातको नाम: क्व

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : तराई र भित्रीमधेश
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : १२३
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
  • कोषाको रंग: खैरो रौ
  • अन्नको रंग: फिक्का पंहेलो
  • फूलको रंग: सेतो
  • प्रति बिरुवा कोषा संख्या: ६६
  • प्रति कोषा दाना संख्या: २
  • पचास प्रतिशत फूल फुल्न लाग्ने समय: ५१ दिन
  • प्रोटिनको मात्रा: ४७.९०

उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) :
बाली पाक्ने समय (दिन) : 123

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 72
रोपण समय :
विविधताको प्रकार :
सिफारिस बर्ष : २०४६ (१९९०)
हजार दानाको तौल (ग्राम) : 120