⏪ Back to बदाम
जातको नाम: जयन्ती
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : तराई, भित्रीमधेश र मध्यपहाडी क्षेत्रको पानी नजम्ने तथा चिम्ट्याइलो माटो नभएको क्षेत्र Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : ११५ Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू : उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : बाली पाक्ने समय (दिन) : Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : रोपण समय : विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : २०५३ (१९९६) हजार दानाको तौल (ग्राम) : |