⏪ Back to तोरी
जातको नाम: सुर्खेत स्थानिय तोरी - ३ (पञ्जीकरण मात्र)
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : मध्य पश्चिमका तराई जिल्लाहरु बाँके, बर्दिया, दाङ, मध्य पहाडका, ,सुर्खेत, दैलेख सल्यान र भेरी नदि किनारका क्षेत्रहरु । Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : ८२-१०० Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू :
उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : बाली पाक्ने समय (दिन) : 100 Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 79 रोपण समय : विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : २०७१ (२०१४) हजार दानाको तौल (ग्राम) : 2.25 |