Back to धान

जातको नाम: घैया ३

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : भित्रि मधेश, तराई
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : ११३
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
  • चाडै परिपक्क हुने जात
  • धेरै उत्पादन लिन सकिने
  • धेरै गांज भएको, नढल्ने
  • बसन्त ऋतु तथा बर्खा ऋतु दुवैमा खेती गर्न सकिने

उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : 70
बाली पाक्ने समय (दिन) : 100

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 124
रोपण समय :
विविधताको प्रकार :
सिफारिस बर्ष : २०४४ (१९८७)
हजार दानाको तौल (ग्राम) : 24