⏪ Back to धान
जातको नाम: घैया १
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : असिञ्चित upland तराई, टार तथा मध्यपहाडका उपत्यका Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : ११५ Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू :
उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : 85 बाली पाक्ने समय (दिन) : 150 Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 98 रोपण समय : जेष्ठको अन्तिम हप्तादेखि आषाढको तेश्रो हप्तासम्म विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : २०६६ (२०१०) हजार दानाको तौल (ग्राम) : 21 |