Back to बदाम

जातको नाम: राजर्षि

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : तराई र भित्री मधेस
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : १३६
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
  • प्रोटिनको मात्रा : २७.२५
  • तेल तथा प्रोटिन बढी पाइने।
  • बि ४ जात भन्दा ३९ प्रतिशत बढी कोशाको उत्पादन भएको।

उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : 33
बाली पाक्ने समय (दिन) : 136

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) :
रोपण समय :
विविधताको प्रकार :
सिफारिस बर्ष : २०६२ (२००५)
हजार दानाको तौल (ग्राम) :