⏪ Back to धान
जातको नाम: हर्दिनाथ ३
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : समुन्द्र सतहबाट ७०० मिटर उचाई सम्मको तराई, भित्री मधेश, नदी किनार, बेँसी तथा समतल फाँट Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : १२५ Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू :
उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : 93 बाली पाक्ने समय (दिन) : 125 Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 105-108 रोपण समय : वर्खे रोपाईको लागि जेठ महिनाको अन्तिम हप्तादेखि असार महिनाको दोस्रो हप्तासम्म ब्याड राख्न सकिन्छ भने चैते रोपाईको लागि माघ महिनाको अन्तिम हप्तादेखि फाल्गुन महिनाको दोस्रो हप्तासम्म ब्याड राख्न सकिन्छ महिना विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : २०७४ (२०१८) हजार दानाको तौल (ग्राम) : 21.3 |