⏪ Back to मकै
जातको नाम: सि — १९२१, F१ (पञ्जीकरण मात्र)
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : पुर्वि तथा मध्य तराई र मध्य पहाडको बेँसी तथा टार . Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : १४०-१६७ (हिउँदे) १०५-११० (वर्षे) Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू : उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : बाली पाक्ने समय (दिन) : Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : रोपण समय : विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : २०६८(२०११) हजार दानाको तौल (ग्राम) : |