Back to मकै

जातको नाम: रामपुर २

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : तराई, भित्री मधेश, बेंशी र टार
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : १०५-११०
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
  • सेतो रोग अवरोध गर्ने धेरै क्षमता भएको गुण समावेस गरिएको 
  • बीउको दानाको रंग : पंहेलो (सुन्तला)

उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) :
बाली पाक्ने समय (दिन) : 110- 120

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 200
रोपण समय :
विविधताको प्रकार : Open Pollinated
सिफारिस बर्ष : २०४६ (१९८९)
हजार दानाको तौल (ग्राम) :