⏪ Back to मकै
जातको नाम: गुल्मी-२ (पञ्जीकरण मात्र)
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : गुल्मी र अर्घाखाँची जिल्लाको ७०० देखि १४०० मिटर उचाइको क्षेत्र Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : १२५ Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू :
उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : बाली पाक्ने समय (दिन) : 125 Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 282 रोपण समय : विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : २०७१ ( २०१४) हजार दानाको तौल (ग्राम) : 389 |