⏪ Back to मकै
जातको नाम: पोषिलो मकै २
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : तराई, भित्री मधेशको समुन्द्र सतहदेखि ८०० मीटरसम्म (वर्षे तथा हिउँदे सिजनको लागि) र मध्य पहाडको समुन्द्र सतहदेखि ८००-१८०० मीटर उचाईसम्म (वर्षे सिजनको लागि) Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : १२०-१६० Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू :
उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : फूल फुल्न ७४ दिन बर्खा र ११० दिन हिउदेमा दिन बाली पाक्ने समय (दिन) : बाली पाक्ने १२० दिन बर्खा र १६० दिन हिउदेमा दिन Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 240 रोपण समय : विविधताको प्रकार : Open Pollinated सिफारिस बर्ष : २०७४ (२०१८) हजार दानाको तौल (ग्राम) : 292 |