⏪ Back to मकै
जातको नाम: एन.एम.एच. ३३५५ F१ (पञ्जीकरण मात्र)
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : समुन्द्र सतह देखि २०० मि. उचाईसम्मको झापा, मोरङ्ग र सुनसरी जिल्लाहरुको सिञ्चित एवं आंशिक सिचाई सुविधा भएको क्षेत्र Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : १६०-१६५ Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू :
उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : बाली पाक्ने समय (दिन) : 160- 165 Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : रोपण समय : विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : २०७७ (२०२०) हजार दानाको तौल (ग्राम) : |