Back to मकै

जातको नाम: एन.एम.एच. ३३५५ F१ (पञ्जीकरण मात्र)

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : समुन्द्र सतह देखि २०० मि. उचाईसम्मको झापा, मोरङ्ग र सुनसरी जिल्लाहरुको सिञ्चित एवं आंशिक सिचाई सुविधा भएको क्षेत्र
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : १६०-१६५
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
  • ASI : २.८ दिन, नारायणी नदि देखिको पुर्व तराइ तथा भित्री मधेश सम्म खेती गर्न सकिने
  • हिँउदे सिजनका लागि कार्तिक दोस्रो हप्ता सम्म उपयुक्त
 

उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) :
बाली पाक्ने समय (दिन) : 160- 165

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) :
रोपण समय :
विविधताको प्रकार :
सिफारिस बर्ष : २०७७ (२०२०)
हजार दानाको तौल (ग्राम) :