Back to गहुँ

जातको नाम: अन्नपूर्ण १

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : १००० मिटर उचाइ भन्दा माथिको पहाड
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : १६८
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
  • प्रतिरोधी विशेषताहरू: पहेलो सिन्धुरे रोग सहनशील छ।
  • बाला निस्कने दिन: ११६ दिन
  • बीउको दानाको रंग: सेतो
  • दानाको आकार: पुस्ट
  • पाकेको समयमा बालाको रंग: सेतो

उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) :
बाली पाक्ने समय (दिन) : 116

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 103
रोपण समय :
विविधताको प्रकार :
सिफारिस बर्ष : २०४५ (१९८८)
हजार दानाको तौल (ग्राम) :