⏪ Back to गहुँ
जातको नाम: बी.एल. १०२२
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : नारायणी नदीदेखि पश्चिमको तराई, टार र १००० मिटरसम्म उचाई भएका उपत्यकाहरु Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : १२० Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू :
उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : बाली पाक्ने समय (दिन) : 99-116 Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 74 रोपण समय : विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : २०४८ (१९९१) हजार दानाको तौल (ग्राम) : 35-44 |