Back to गहुँ

जातको नाम: अच्युत

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : टार, १००० मिटरभन्दा कम उचाइ भएका उपत्यकाको मध्यम तथा उच्च उर्वराभूमि
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : १२५
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
  • उच्च तापक्रम सहन सक्ने र तीव्र गतिमा दाना भरिने क्षमता भएको
  • बीउको दानाको रंग: सेतो
  • दानाको आकार: मध्यम मोटो र पुस्ट दाना भएको
  • खैरे सिन्दुरे, पात डढुवा र कर्नल वन्ट रोग अवरोधक

उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) :
बाली पाक्ने समय (दिन) : 125

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) :
रोपण समय :
विविधताको प्रकार :
सिफारिस बर्ष : २०५४ (१९९७)
हजार दानाको तौल (ग्राम) :