⏪ Back to गहुँ
जातको नाम: एन.एल. ९७१
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : तराई, टार र ५०० मी. सम्मको उपत्यका Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : १२२ Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू :
उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : बाली पाक्ने समय (दिन) : 122 Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 95 रोपण समय : विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : २०६६ (२०१०) हजार दानाको तौल (ग्राम) : 42 |