⏪ Back to गहुँ
जातको नाम: बी.एल. ११३५
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : तराई, टार र १००० मिटरसम्म उचाई भएका उपत्यकाहरु Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : ११५ Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू : उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : बाली पाक्ने समय (दिन) : Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : रोपण समय : विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : २०५१ (१९९४) हजार दानाको तौल (ग्राम) : |