Back to गहुँ

जातको नाम: अन्नपूर्ण ३

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : लुम्ले र पाख्रीवास क्षेत्रको ११०० मिटरदेखि १७०० मिटर उचाइसम्मको भूमि
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : १६५
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
  • सरदार उत्पादन: ३.२१९ टन/हेक्टर
  • प्रतिरोधी विशेषताहरू: केहि हद सम्म तुसारो र चिसो सहन सक्ने। पहेलो सिन्धुरे रोग सहन सक्ने क्षमता भएको।
  • बाला निस्कने दिन: १०१ दिन
  • कम मलिलो जग्गामा पनि राम्रो उत्पादन दिने पाइएको छ।

उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) :
बाली पाक्ने समय (दिन) : 165

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 83
रोपण समय :
विविधताको प्रकार :
सिफारिस बर्ष : २०४७ (१९९१)
हजार दानाको तौल (ग्राम) : 43