⏪ Back to गहुँ
जातको नाम: अन्नपूर्ण ३
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : लुम्ले र पाख्रीवास क्षेत्रको ११०० मिटरदेखि १७०० मिटर उचाइसम्मको भूमि Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : १६५ Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू :
उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : बाली पाक्ने समय (दिन) : 165 Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : 83 रोपण समय : विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : २०४७ (१९९१) हजार दानाको तौल (ग्राम) : 43 |